Zang - groepsles - basis | april 2022

voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Duur 12 lessen Periode 14-4-2022 t/m 14-7-2022 Lestijd 18:30 - 19:30 (60 min) Prijs € 87,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Hanneke Gudden
Hanneke Gudden
Al jong ontdekte Hanneke haar passie voor muziek. Na haar studie aan Conservatorium Rotterdam en de Rockacademie Tilburg staat Hanneke regelmatig op het podium, schrijft en zingt ze als Ava Silver songs met DJ/producers en inspireert ze in haar zanglessen tot veel plezier en vrijheid in het zingen!
 
Zang Basis
Zing je graag en wil je nog veel meer leren? Doe dan mee aan deze basiscursus. In deze lessen kun je gaan ontdekken hoe leuk het is om samen te zingen! Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Stuur ons dan even, via de neem-contact-op-button, vooraf een kort berichtje.

Hoe werkt het?
Je werkt aan samenzang en concentreert je op je eigen zangtechniek en gezond stemgebruik. In de lessen zing je verschillende bekende liedjes. We komen 12 avonden wekelijks bij elkaar om in ons vertrouwde groepje te zingen. Deze basiscursus is geschikt voor zowel de beginnende als de wat meer ervaren zangers. Binnen de liedjes die gezongen worden zullen makkelijkere en moeilijkere opties zijn. Je kunt je altijd met onze docente Hanneke overleggen welke groep het beste bij jou past.
Noteer deze data alvast in je agenda: 14-04; 21-04; 12-05; 19-05; 26-05; 02-06; 09-06; 16-06; 23-06; 30-06; 7-07 en 14-07-2022.