Huisgenoot

Citytrainer Cultuur Senioren

voor senioren Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Ochtend Duur 10 lessen Periode 4-11-2021 t/m 27-1-2022 Lestijd 10:00 - 12:00 (120 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Citytrainer
Citytrainer
 
Citytrainer Cultuur
Wilt u meer culturele activiteiten in uw leefomgeving? Wilt u deze (leren) organiseren? Twijfel dan niet, schrijf u in en word Citytrainer. Wij gaan graag samen met u aan de slag met uw talent.
Een Citytrainer is na de cursus in staat om activiteiten en/of trainingen te organiseren en te begeleiden. De Citytrainer heeft zowel het trainingsgedeelte als de praktijk goed doorlopen, én heeft zich op eigen niveau kunnen ontwikkelen in zijn of haar talent en passie. Een Citytrainer zet kennis en ervaring in voor de eigen stad, school, wijk, vriendengroep of vereniging.

Hoe werkt het?
De training bestaat uit interactieve en praktische lessen. Daarin leert u vaardigheden die nodig zijn om activiteiten/trainingen/workshops voor te bereiden, uit te leggen en te begeleiden. We gaan ook aan de slag met promotie, omgang met deelnemers en het gericht leren geven en ontvangen van feedback in de vorm van tops en tips.
De praktijk bestaat uit 15 uur praktijkervaring bij uw eigen vrijwilligersorganisatie, wijk of culturele organisatie in de stad onder begeleiding van een praktijkbegeleider. U draait mee bij trainingen, activiteiten of events. Hierna ontvangt u het officiële Citytrainer Certificaat en kunt u aan de slag. Voorbeelden van organisaties waar u praktijkbegeleiding kunt opdoen: diverse festivals, Huis73, BSOs en scholen, de Huiskamers van Farent, Bij Katrien, SAS en meer. U geeft zelf aan waar uw voorkeur naar uit gaat en wat u wil leren en doen!.

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten, op donderdag van 10:00 uur tot 12:00 uur. Noteer alvast de volgende data in uw agenda:
4, 11, 18 en 25 november; 2, 9 en 16 december 2021 & 13, 20 en 27 januari 2022

De meerwaarde van uw inzet voor uw omgeving:
- Meer betrokken actieve mensen die meer met elkaar omgaan
- Meer leuke activiteiten/workshops en trainingen voor vrienden en bewoners in de wijk of in de stad
- Het bouwen aan een prettige leefomgeving voor uzelf en vrienden, kennissen en leeftijdsgenoten.

Voor aanmelden of meer informatie kunt u gebruik maken van de neem-contact-op-button. Wij nemen dan spoedig contact met u op.