Huisgenoot

Theatergroep LIEVE LUST

door LIEVE Theaterlessen & Regie Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Datum 16-9-2021 Lestijd 20:00 - 22:00 (120 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lieve van Tuijl
Lieve van Tuijl
Huisgenote Lieve volgde de Academie voor Drama in Eindhoven en is sindsdien werkzaam als regisseur en theaterdocent. Haar muzikale achtergrond daarnaast maakt haar werk tot een combinatie van theater en muziek. Als regisseur werkt ze met zanggroepen, dat gaat van een workshop podiumpresentatie tot het ensceneren van een volledige muziektheatervoorstelling.
 
Theatergroep LIEVE LUST
Lieve Lust is een jong en gedreven theatercollectief dat dynamische voorstellingen maakt, vaak op locatie. Van poëtische miniaturen in een verlaten villa tot commedia dellarte (volkstoneel) op straten en pleinen. Muzikaliteit, humor en een eigenzinnige beeldtaal zijn de ankers in ons repertoire.

Hoe werkt het?
Sinds 2015 speelden we:
Zeven Zonden, een voorstelling in samenwerking met vocaal ensemble All Women uit Rosmalen Dag Monster, op de zolder van Huis73 in 's-Hertogenbosch Feest!, in een huiskamer tijdens de Bossche stadswandeling Visit Unknown Een Wintervertelling, een kerstvoorstelling in de Opstandingskerk in Tilburg De Val, in de theaterzaal van Huis73 Steeds blijf ik u beminnen, in Willem Twee Poppodium tijdens de Kunstnacht XL Poëzie, in een monumentaal kantoorpand tijdens Visit Unknown In de zomer van 2019 trok Lieve Lust rond met The Taming of the Shrew, oftewel Het Temmen van de Feeks. Een lichtvoetige voorstelling voor jong en oud naar het beroemde verhaal van Shakespeare. We speelden o.a. op het straattheaterfestival in Waalwijk, tijdens de Osse Nacht en bij kunstenfestival ArtiBosch op de Parade in Den Bosch.
Steeds blijf ik u beminnen, in Willem Twee Poppodium tijdens de Kunstnacht XL Poëzie, in een monumentaal kantoorpand tijdens Visit Unknown In de zomer van 2019 trok Lieve Lust rond met The Taming of the Shrew, oftewel Het Temmen van de Feeks. Een lichtvoetige voorstelling voor jong en oud naar het beroemde verhaal van Shakespeare. We speelden o.a. op het straattheaterfestival in Waalwijk, tijdens de Osse Nacht en bij kunstenfestival ArtiBosch op de Parade in Den Bosch.

Repetities zijn doorgaans op donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur. Als je belangstelling hebt om mee te doen of om eens te komen kijken, neem dan contact op via deze site of via lievevantuijl@gmail.com

Klik hier voor meer informatie over LIEVE Theater en Regie. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.