Huisgenoot

Dru yoga/Hatha Yoga

door YOGAbyJanssen Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Dinsdag Dagdeel Avond Datum 7-9-2021 Lestijd 20:15 - 21:30 (75 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Karin Janssen
Karin Janssen
 
Dru/Hatha Yoga
Van harte welkom bij YOGAbyJanssen! Rustige yogalessen met een sierlijke flow. Dru yoga en Hatha yoga vormen de basis en we doen oefeningen vanuit o.a. Mindfulness en yoga Nidra. De lessen bestaan uit vloeiende bewegingen en series zoals de Aardegroet en de Maangroet, yogahoudingen (asanas), ademoefeningen en een eindontspanning.

Hoe werkt het?
De lessen worden gekenmerkt door rust, vloeiende bewegingen en afwisseling. Deelnemers worden uitgenodigd om te ervaren wat een beweging voor ze doet, om de verbinding met zichzelf te voelen en om stilte te ervaren van binnen. Er wordt veel aandacht besteed aan de wervelkolom, het verminderen van stress en spanning en aan energy block releases, reeksen van zachte strekkingen, draaibewegingen en buigingen die de energie weer beter laten stromen.
Iedere les is een nieuw avontuur en de lessen zijn voor vrijwel iedereen toegankelijk en aanpasbaar. Er is ruimte voor humor en veel aandacht voor ontspanning en bewustwording.

De lessen worden gegeven door Karin. Zij is een gediplomeerd Dru yoga en Hatha yoga docent en heeft daarnaast trainingen gevolgd op het gebied van Mindfulness, coaching en energiewerk. Zij geeft tevens yogaweekenden voor puurenkuur.nl.

Klik hier voor aanmelden of meer informatie over YOGAbyJanssen. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.