Zang - groepsles - gevorderd | september 2021

voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Duur 18 lessen Periode 9-9-2021 t/m 27-1-2022 Lestijd 20:30 - 21:45 (75 min) Prijs € 164,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Hanneke Gudden
Hanneke Gudden
Al jong ontdekte Hanneke haar passie voor muziek. Na haar studie aan Conservatorium Rotterdam en de Rockacademie Tilburg staat Hanneke regelmatig op het podium, schrijft en zingt ze als Ava Silver songs met DJ/producers en inspireert ze in haar zanglessen tot veel plezier en vrijheid in het zingen!
 
Zang - gevorderd
Smaakte de basiscursus naar meer? Heb je de vervolgcursus ook al gedaan of heb je gewoon al superveel ervaring? Dan weet je dat je geniet van het samen zingen en heeft je zangtechniek al flinke sprongen gemaakt. Dan is het nu tijd om je in te schrijven bij deze gevorderden groep.

Hoe werkt het?
We gaan in deze cursus verder waar de vorige cursus ophield. We verbeteren de samenzang, je concentreert je nog steeds op je eigen zangtechniek en met elkaar zetten we een overtuigende performance neer. We komen 18 avonden bijna wekelijks bij elkaar om in ons vertrouwde groepje te zingen. Inschrijven voor deze groep is alleen mogelijk als je basiscursus gevolgd hebt en na overleg met Hanneke.