Trombone | seizoen 2021-2022

voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Datum 6-9-2021 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Bert Boeren
Bert Boeren
Bert Boeren is in vele stijlen thuis en is meer dan 20 jaar docent aan het conservatorium van Amsterdam en Rotterdam.Plezier tijdens het studeren staat voorop en daarom heeft Bert unieke oefeningen waardoor je snel vorderingen kunt maken. Wil je graag leren improviseren dan ben je bij Bert aan het juiste adres.
 
Trombone
Met de trombone kun je iets, dat met geen ander koperen blaasinstrument mogelijk is. Namelijk van de ene toon naar de andere toon glijden. Zonder onderbreking. De muziekterm daarvoor is glissando. Daardoor zijn er veel nuances mogelijk en kun je er heel expressief op spelen. Net zoals bij viool is het in het begin best lastig om bijvoorbeeld een zuivere toonladder op te spelen. Maar wie een doorzetter is wordt daarna rijkelijk beloond. Je kunt er vurig mee spelen of fluweel zacht. De schuif hoeft geen belemmering te zijn om ook snel te spelen. De trombone komt bijna in alle muzieksoorten voor en daarom heb je een ruime keuze waar jij wilt spelen. Bigband, carnavalsmuziek, reggae, popmuziek, latin, Balkan of klassiek.
Bert Boeren is in vele stijlen thuis en is meer dan 20 jaar docent aan het conservatorium van Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast speelt hij in het Jazzorchestra of the Concertgebouw, de Dutch Swing College Band en regelmatig met het Metropole-orkest. Maar hij speelde ook bij DoeMaar, Jan Smit en Anouk. Plezier tijdens het studeren staat voorop en daarom heeft Bert unieke oefeningen waardoor je technisch snel vorderingen kunt maken. Wil je graag leren improviseren dan ben je bij Bert aan het juiste adres.

Hoe werkt het?
Jouw muziekles stel je geheel op maat samen. Samen met je docent bepaal je vooraf welke lesvorm het beste bij je past, welke tijd en wat je in de les graag zou willen leren. Een lesjaar bestaat uit 36 weken. Je kan gedurende het hele seizoen instromen.
Nadat je online hebt ingeschreven nemen we contact met je op om de verdere lesafspraken te maken. Onze docent kan je dan ook advies geven over aanschaf van je instrument. Lesdag is op maandag.

Onze tarieven 2021-2022.
Tot 21 jaar:
wekelijkse les van 20 minuten = €612,00
wekelijkse les van 30 minuten = €900,00
wekelijkse groepsles vanaf 30 minuten = €450,00

Vanaf 21 jaar*:
wekelijkse les van 20 minuten = €740,00
wekelijkse les van 30 minuten = €1.089,00
2 wekelijkse les van 30 minuten = €544,00
wekelijkse groepsles vanaf 30 minuten = €544,00
Strippenkaart 10 lessen van 30 minuten = €325
*= incl. 21%btw