Huisgenoot

Present Moment Yoga

door Present Moment Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Woensdag Dagdeel Avond Datum 8-9-2021 Lestijd 20:00 - 21:15 (75 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Ciske van Zevenbergen
Ciske van Zevenbergen
Gediplomeerd en ervaren docente Ciske van Zevenbergen van Present Moment verzorgt diverse yogalessen; zowel integrale yoga als yoga nidra. Daarnaast geeft zij meditatiebijeenkomsten en mindfulnesstrainingen.
 
Present Moment YOGA
Wees welkom in de yogales waar we ont-moeten.
Zachte en rustige mindful (hatha)lessen waarin we naast ademhalingsoefeningen (pranayama) met aandacht houdingen (asanas) aannemen, met aandacht in houdingen zijn en waarin we zullen ervaren wat de houdingen voor ons doen.
Iedere les duurt 75 minuten en wordt afgesloten met een rustgevende eindontspanning. Doe je mee?

Present Moment Yoga-lessen zijn lessen waarin je niet beter, krachtiger of leniger hoeft te zijn dan wat of wie dan ook. Er is geen verwachting of competitie.
De lessen worden gegeven door een gediplomeerd yogadocente en mindfulnesstrainer en zijn geschikt voor zowel de beginnende als ervaren yogi.

Dit zijn yogalessen waarin je oprecht van harte welkom bent, zoals je bent. En waar je persoonlijk en kundig begeleid wordt om de houdingen (asanas) jouw eigen oefening te laten zijn. Passend bij jouw lichaam.
De les waar je mag ervaren dat zachtheid een grote kracht is. En waar we tevens (fysieke) kracht en mogelijkheden zullen ervaren en ontdekken. Een actief denkvermogen zal meer en meer plaats maken voor eenvoudigweg aanwezig Zijn, in het moment.
Let op;
*bevat een hoge dosis ontspanning
** kan een verslavende werking hebben
*** its amazing, it really works! :-)

Klik hier voor meer informatie over inschrijving en de lessen van Present Moment. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.