Huisgenoot

Moderne dans

door Danserswijk Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Datum 9-9-2021 Lestijd 19:30 - 20:30 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Natascha Sofronova
Natascha Sofronova
Huisgenoot Danserswijk is een dynamische dansschool. Ze spelen voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen, trends en invloeden. Dat maakt Danserswijk een heerlijke plek om te leren/experimenteren/ervaren en groeien op het gebied van dans. Naast reguliere danslessen geeft Danserswijk ook shows op maat en verzorgt spetterende dansworkshops voor het basis- en voortgezet onderwijs.
 
Moderne dans
Deze les is een open level les

Hoe werkt het?
Het is een dansante les waarin je technisch wordt uitgedaagd. Werk hard, leer veel choreografie en breng verdieping aan in jouw danstechniek. Uiteraard is er naast het harde werk ook genoeg tijd om lekker te dansen. Met Contemporary ontwikkel jij je kracht, creativiteit, muzikaliteit en lenigheid. Met de wekelijkse pittige eindcombinatie zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en kunt stralen. Meld je aan en begin met het werken aan dynamische en eigentijdse danscombinaties.

Klik hier voor meer informatie over het totale aanbod van Danserswijk. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.