Huisgenoot

Buikdansen - Basis

door Egyptische Buikdansschool Naima Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 6-9-2021 Lestijd 19:00 - 20:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Marieke van Beek
Marieke van Beek
 
Egyptische buikdans - Basis bij Naima
Naima neemt je mee in de wereld van de oriëntaalse dans. Haar lessen zijn gevuld met vrolijke energie en humor. Dankzij vele reizen heeft ze een uitgebreide kennis van muziek, dans en cultuur. Ze leerde van danseressen en dansers uit Turkije, Algerije, Marokko en vooral Egypte. Door haar enthousiaste, begrijpelijke en beeldende uitleg kan ze je de bewegingen echt laten voelen.
Dans doet leven is het motto van Naima. Ze bedoelt daarmee dat je bewust op zoek kunt gaan naar blijdschap en vreugde. Egyptische buikdans drukt levensvreugde uit. Het zet kracht onder een zachte, vrouwelijke energie. Iets voor mij ?
Oriëntaalse dans is voor iedereen. Jong of oud, dik of dun, man of vrouw, iedereen kan deze dans leren. In een ontspannen sfeer ontdek je nieuwe bewegingen en muziek. Oriëntaalse dans is gezond en goed voor je lichaam. Het geeft ontspanning en vooral plezier!
Egyptische buikdans maakt blij. Het brengt je naar je gevoel en energie. Het leert je lichaam te laten meebewegen op muziek, ongeacht leeftijd, figuur of souplesse. Dat doet er allemaal niet toe. Waar het om gaat is vreugde vinden en plezier beleven aan dans.
Egyptische Buikdans valt onder de oriëntaalse dansen. Dit zijn alle dansvormen uit Noord Afrika en het Midden Oosten. Kenmerkend is de diepe verbinding van dans en Arabische muziek.
Kijk hier voor meer informatie over de Egyptische Buikdansschool Naima. Of stel je vraag via de neem contact op-button