Huisgenoot

Dancehall - Advanced

door Dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 6-9-2021 Lestijd 20:00 - 21:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lisa Burm
Lisa Burm
 
Dancehall Advanced
De Jamaicaanse muziekstijl dancehall is tegenwoordig populairder dan ooit. Bij deze heerlijke muziek hoort natuurlijk een bijpassende dansstijl. Heb je al veel danservaring en ben je op zoek naar uitdaging? Meld je dan snel aan voor de dancehall (advanced) lessen van Forza Danza en laat je sensuele én stoere kant naar voren komen.

Hoe werkt het?
Tijdens de dancehall lessen geeft docente Lisa iedere week weer met veel enthousiasme een choreografie. Haar choreos bieden een goede uitdaging voor dansers die gevorderd zijn. In de danslessen wordt altijd lekker gezweet maar er is daarnaast ook altijd ruimte voor gezelligheid en plezier. Aan het eind van de les wordt de dans gefilmd en in de groepsapp van de lesgroep gepost. Zo kunnen alle dansers altijd thuis oefenen! Instromen in deze les is wekelijks mogelijk. Nieuwsgierig? Check dan de Instagram (@forzdanza) of website van Forza Danza voor fotos en lesvideos.

Klik hiervoor meer informatie over Lisa en dansschool Forza Danza. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.