Huisgenoot

Ikebana - Japanse bloemsierkunst

door Hosen Ikebana Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Zaterdag Dagdeel Ochtend Datum 25-9-2021 Lestijd 09:30 - 11:30 (120 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Mariƫlle van Strijp
Mariƫlle van Strijp
 
Ikebana - Japanse bloemsierkunst
Naast ikebana-lessen op dinsdagavond, waarin aandacht wordt besteedt aan het curriculum van de Sogetsu-ikebana school, worden er 1 x per maand workshops georganiseerd op zaterdagochtend. De Sogetsu-school is een moderne school. Tijdens deze workshops wordt uw ikebanacreativiteit uitgedaagd en wordt er uitgegaan van het beschikbare materiaal, dat (gedeeltelijk) inbegrepen is in de lesprijs. De schikking wordt aangevuld met bloemmateriaal dat u zelf meebrengt of dat tijdens de workshop verkrijgbaar is.
In het curriculum van de Sogetsu school is ruimte voor vrije interpretaties van de lessen. Tijdens de workshops wordt er gewerkt aan een thema, waarbij u (een deel van) het materiaal ter beschikking krijgt. Uw creativiteit wordt uitgedaagd. binnen het uit te werken thema. U brengt uw eigen vaas of schaal en gereedschappen mee. Hierover wordt u ruim op tijd ingelicht na inschrijving. Cursisten die zich inschrijven voor meerdere workshops krijgen voorrang op de deelnemerslijst.
Klik hier voor aanmelden of meer informatie over Hosen Ikebana. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.