Huisgenoot

Blokfluitensemble voor gevorderden

door Bimlokaal Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Woensdag Dagdeel Ochtend Datum 8-9-2021 Lestijd 11:00 - 12:30 (90 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Wendy Wouters
Wendy Wouters
Vanuit positiviteit lesgeven is mijn grootste kracht. Ik daag cursisten uit om de lat hoog te leggen en ervoor te gaan, trots te zijn op elke kleine of grote stap die gezet is.
 
Blokfluitensemble
Tijdens deze lessen draait het vooral om het pure plezier van samen muziek maken en het laten spreken van de muziek. We leren elkaar en de stukken op de lessenaar goed kennen. Daarbij komen thema's als articulatie, gelijkheid, zuiverheid, frasering en balans tussen de verschillende stemmen op heel natuurlijke wijze aan bod.

Wendy Wouters geeft in het Bimlokaal blokfluitlessen aan kinderen en volwassenen. Daarnaast is zij docent/dirigent van acht blokfluitensembles en twee barokke kamermuziekensembles. Voor iemand die wil instromen is er dus altijd een ensemble op zijn of haar speelniveau. Speelt u blokfluit op minimaal gevorderd niveau? Dan bent u van harte welkom om gratis een proefrepetitie mee te spelen en kennis te maken met dit blokfluitensemble op locatie Hinthamerstraat 74. (14 lessen, eenmaal per drie à vier weken gedurende het gehele schooljaar).

Klik hier voor meer informatie over Bimlokaal.