Huisgenoot

1-dag kennismaken met Portret boetseren | 16-07-2021

door Marie-Louise van Schinkel Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Vrijdag Dagdeel Ochtend Datum 16-7-2021 Lestijd 10:00 - 17:00 (420 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Marie-Louise van Schinkel
Marie-Louise van Schinkel
false
 
1 - daagse workshop Portret boetseren
Deze workshop is voor iedereen geschikt en een aanrader. Tijdens deze dag houden we ons alleen maar bezig met klei en vormgeving. Een portret maken in 1 dag is een hele uitdaging, maar uit de ervaringen van deelnemers is gebleken dat het een heerlijke oefening is om je vaardigheden op te frissen, uit te bouwen, of voor een eerste keer kennis te maken met het maken van een portret naar voorbeeld.
Reacties die veel gehoord worden na afloop van een boetseersessie: "Mijn hoofd is rustig", "Ik zou nog wel uren door kunnen gaan" en "Ik kom mijzelf wel tegen!".


Hoe werkt het?
Opitioneel: Als je je werkstuk wilt bewaren en mee naar huis wilt nemen dan wordt er een moment gepland waar je geleerd wordt om het werkstuk 'bak-klaar' te maken, zodat het gebakken kan worden in de ovens van Huis73. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.
Kosten bedragen € 90,-. Dat is exclusief klei ( €10,- per brood klei van 10 kilo) en exclusief terugkom moment als je je werkstuk wilt bewaren (€ 45,-).
Workshops zijn er op de volgende data: 2 juli - 16 juli - 6 augustus - 14 augustus - 3 september en 25 september van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Klik hier voor aanmelden of meer informatie over Marie Loise van Schinkel. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.