Digitaal Tekenen - basis | november 2021

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen, > 12 jaar Dag Donderdag Dagdeel Avond Duur 5 lessen Periode 4-11-2021 t/m 2-12-2021 Lestijd 19:00 - 20:30 (90 min) Prijs € 68,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Perla van Kessel
Perla van Kessel
 
Digitaal Tekenen
Altijd al uit de hand, maar toch digitaal willen tekenen? In deze cursus gaan we aan de slag met het tekenprogramma Krita. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginnende als iets fanatiekere tekenaars.

Hoe werkt het?
Je leert hoe je het programma kunt gebruiken om je analoge schetsen digitaal in te kleuren, maar je leert ook hoe je zelf dingen direct in het programma kunt tekenen. We gaan verder in op bestandsformaten en bekijken hoe je tekening uiteindelijk goed kunt laten afdrukken. Je krijgt ook tips mee over het tekenen zelf: tekenen met diepte, het gebruik van kleur en textuur etcetera. Je gaat naar huis met een dosis inspiratie op het gebied van illustratie. En dat alles zonder vieze verfhanden!. Noteer deze data alvast in je agenda: 4-11-2021, 11-11-2021, 18-11-2021, 25-11-2021 en 2-12-2021

Wat heb je nodig bij deze cursus?
Je neemt je eigen laptop mee en kunt hier ook goed mee overweg. Het is fijn als je een tekentablet hebt, werken met een muis kan, maar is niet aan te raden. Krita is beschikbaar. voor Windows en Mac en werkt ook op sommige Windows tablets. Het is een gratis te downloaden alternatief voor Adobe Illustrator of Procreate. Installeer en test de software vast op je laptop/device.
Kom je er niet uit, stuur ons een berichtje, dan helpt onze docent je op weg.