Botanisch tekenen | september 2021

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Middag Duur 10 lessen Periode 20-9-2021 t/m 29-11-2021 Lestijd 13:30 - 16:00 (150 min) Prijs € 225,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 sandra klaassen
sandra klaassen
false
 
Botanisch tekenen
Botanisch tekenen is het natuurgetrouw weergeven van bloemen en planten en daarvan de typerend kenmerken laten zien. Laat je inspireren door de fascinerende wereld van de natuur en leer hoe je je artistieke vaardigheden hierin verder kunt ontwikkelen

Hoe werkt het?
In deze cursus leer je onder professionele begeleiding hoe een natuurgetrouwe tekening van een bloem, plant of ander natuurlijk element -bijv. schelp, veer- tot stand laat komen. Er komen verschillende activiteiten aan bod zoals nauwkeurig observeren, schetsen, compositie, lichtval, kleurenleer, structuur en textuur. Ook maak je kennis met het gebruik van (kleur) potlood, aquarelverf, pen, inkt en pastelkrijt. Niet het weidse landschap maar elementen uit de natuur dicht om ons heen staan centraal in deze cursus 'puur natuur'.
Er wordt door Sandra veel aandacht gegeven aan kijken, ontdekken en tekenen. Zoals Sir David Attenborough zei "Het is onmogelijk om een goede tekening te maken als je geen kennis hebt van je onderwerp". Laat je inspireren door de fascinerende wereld van de natuur en leer hoe je je artistieke vaardigheden hierin verder kunt ontwikkelen. Kennis van tekenen is een voordeel maar geen voorwaarde om deel te nemen aan deze boeiende cursus. Sandra gaat uit van ieders persoonlijke vaardigheden en mogelijkheden. Enthousiasme en plezier in tekenen is het belangrijkste!
Materiaalkosten zijn inbegrepen in de cursusprijs.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.