Tekenen & schilderen mentorgroep | januari 2022

Voor volwassenen Vol, neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Vrijdag Dagdeel Ochtend Duur 15 lessen Periode 21-1-2022 t/m 20-5-2022 Lestijd 09:30 - 12:00 (150 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Janus Metsaars
Janus Metsaars
 
Tekenen & schilderen - Mentorgroep
Al lang de wens om te tekenen en te schilderen, maar dacht je niet dat je het zou kunnen? Het kan wel!

Hoe werkt het?
Allerlei aspecten van het tekenen en schilderen krijgen in gerichte opdrachten de nodige aandacht. Meestal wordt gewerkt naar de waarneming: stilleven, foto's, voorbeelden uit de rijke kunstgeschiedenis, landschap, portret .
Iedere cursist wordt op zijn/haar niveau begeleid met als doel de eigen manier van werken op een prettige manier te onderzoeken en te ontwikkelen. Het samen werken in een groep is zeer leerzaam door elkaars werk te zien, te waarderen en te bespreken. Het bijzondere van deze groep is dat zowel beginners als gevorderden elkaar in hun eigen ontwikkeling stimuleren en inspireren.
Naast groepsopdrachten is het mogelijk om te werken aan een zelf aangedragen thema. Iedere deelnemer wordt persoonlijk begeleidt in gerichte opdrachten waarbij de rijke geschiedenis van teken en schilderkunst als uitgangspunt dient. Als het moment rijp is, kan je een traject afleggen met eigen opdrachten en aandachtspunten.
Materialen: potlood, houtskool, olie-pastel en acrylverf.

Materiaalkosten zijn inbegrepen in de cursusprijs.