Huisgenoot

Digitaal Atelier - VR Masterclass

Online workshop Neem contact op
Leeftijd Volwassenen, > 12 jaar Dag Zaterdag Dagdeel Ochtend Datum 1-5-2021 Lestijd 10:00 - 11:30 (90 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Digitaal Atelier
Digitaal Atelier
false
 
VR Masterclass- Enter the Art MuseumHoe werkt het?
In deze online masterclass laten VR-kunstenaars Eric Giessmann en Piers Goffart van studio LAVAMACHINE je kennismaken met VR-kunst. Ze tonen live zien hoe je VR als tool kunt gebruiken. Daarna beweeg je door het virtuele museum dat zij hebben gebouwd met diverse VR-kunstwerken en krijg je een museumtour. In het virtuele atelier maak je je eerste VR-schilderij.


Let op: Deze workshop is in het Engels!
Kosten: €10,00
Tickets: klik hier om je direct in te schrijven.


Meer info:
Lavamachine bestaat uit VR-kunstenaars Eric Giessmann en Piers Goffart. Beiden opgeleid aan de AKV St. Joost in Den Bosch maar nu woonachtig in Duitsland. Eric Giessmann is regisseur van korte animatiefilms en is nu gespecialiseerd in VR-content. Hij ontving vele prijzen voor zijn afstudeerfilm TYPEWRITERHEAD en zijn nieuwe korte film Sand Wanderer. Piers Goffart is freelance illustrator en animator met een passie voor storytelling, komedie en acteren van personages. Hij won de POS Award voor beste kunstwerk. Sinds 2017 verlegde hij zijn vak steeds meer naar VR-schilderen en VR-animatie.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.