Huisgenoot

Digitaal Atelier - Familieatelier

Voor Iedereen Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar, > 12 jaar Dag Zondag Dagdeel Middag Datum 18-4-2021 Lestijd 14:00 - 16:00 (120 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Digitaal Atelier
Digitaal Atelier
false
 
Digitaal Atelier - FamilieAtelier


Wat houdt het FamilieAtelier in?
Het FamilieAtelier is een nieuw programma voor kinderen en (groot)ouders! Ontwerp, ontdek en experimenteer en kom samen tot nieuwe creaties. Onder begeleiding van een workshopdocent leer je nieuwe dingen op het gebied van kunst & technologie. Mocht het vanwege Covid-19 niet mogelijk zijn om live bij elkaar te komen, bieden we de workshop net even anders aan, maar zeker net zo leuk!!


Van 14.00-16.00 uur in Huis73
Kosten €5,-


Zondag 18 april PinholeCamera
Maak met behulp van een bus chips en een blikje frisdrank je eigen fototoestel. Vervolgens ga je op zoek naar iets waar je een foto van wilt maken. En ten slotte wordt deze foto ontwikkeld in een heuse popup doka (donkere kamer).
Tickets: klik hier om je direct in te schrijven.


Zondag 13 juni ElectricBodyHack
Ontwerp met 3D printpennen toevoegingen voor het lichaam en maak het toekomstbestendig. Verwerk jullie ideeën samen in een soort DR-bibber spel waarbij je een stroomkring maakt met lampjes, batterijen en kopertape.
Tickets: klik hier om je direct in te schrijven.


Zondag 31 oktober Interactieve muziekposter met Micro:bit
Ontwerp en programmeer jullie eigen poster van papier, verf en tape. Daarna voegen jullie er technologie aan toe. Jullie programmeren met een Micro:bit een algoritme waardoor je poster reageert op aanraking en muziek maakt! (Helaas mogen de Micro:bits niet mee naar huis. Heb je zelf een Micro:bit? Neem deze dan mee.)
Tickets: klik hier om je direct in te schrijven.Foto: www.freepik.com

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.