Huisgenoot

Dru/Hatha Yoga

door YOGAbyJanssen Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Dinsdag Dagdeel Avond Datum 8-12-2020 Lestijd 20:00 - 21:15 (75 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Karin Janssen
Karin Janssen
false
 
Dru/Hatha Yoga
Dru yoga is een vorm van Yoga die gekenmerkt wordt door vloeiende bewegingen, krachtige houdingen, Energy Block Releases (EBRs) en veel aandacht voor de wervelkolom, de ademhaling en ontspanning. De oefeningen verminderen stress en creëren vitaliteit, kracht en balans. EBRs zijn unieke reeksen van oefeningen die helpen om energieblokkades te doen oplossen. Dru yoga is ontwikkelend vanuit Hatha yoga en omvat veel klassieke yogahoudingen. In de lessen worden diverse mindfulness oefeningen geïntegreerd, zoals korte meditaties en de bodyscan.

Hoe werkt het?
De lessen Dru/Hatha Yoga zijn down to earth en voor vrijwel iedereen toegankelijk. Houdingen kunnen altijd worden aangepast en je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om mee te doen. De lessen worden gekenmerkt door zachtheid, dynamiek en afwisseling. Er is ruimte voor humor in de les en aandacht voor bewustwording, stilte en het voelen van de verbinding met jezelf. Yoga is not about touching your toes… it's about what you learn on the way down.
Lessen zijn op dinsdagavond van 20.00 tot 21.15 uur.

Klik hier voor aanmelden of meer informatie over YOGAbyJanssen. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.