Huisgenoot

Theatergroep LIEVE LUST

Door LIEVE Theaterlessen en Regie Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Datum 3-9-2020 Lestijd 20:00 - 22:00 (120 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lieve van Tuijl
Lieve van Tuijl
false
 
Theatergroep LIEVE LUST
Lieve Lust is een jong en gedreven theatercollectief dat dynamische voorstellingen maakt, vaak op locatie. Van poëtische miniaturen in een verlaten villa tot commedia dellarte (volkstoneel) op straten en pleinen. Muzikaliteit, humor en een eigenzinnige beeldtaal zijn de ankers in ons repertoire.

Hoe werkt het?
Sinds 2015 speelden we:
- Zeven Zonden, een voorstelling in samenwerking met vocaal ensemble All Women uit Rosmalen - Dag Monster, op de zolder van Huis73 in 's-Hertogenbosch - Feest!, in een huiskamer tijdens de Bossche stadswandeling Visit Unknown - Een Wintervertelling, een kerstvoorstelling in de Opstandingskerk in Tilburg - De Val, in de theaterzaal van Huis73 - Steeds blijf ik u beminnen, in Willem Twee Poppodium tijdens de Kunstnacht XL - Poëzie, in een monumentaal kantoorpand tijdens Visit Unknown - In de zomer van 2019 trok Lieve Lust rond met The Taming of the Shrew, oftewel Het Temmen van de Feeks. Een lichtvoetige voorstelling voor jong en oud naar het beroemde verhaal van Shakespeare. We speelden o.a. op het straattheaterfestival in Waalwijk, tijdens de Osse Nacht en bij kunstenfestival ArtiBosch op de Parade in Den Bosch.


Repetities zijn doorgaans op donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur. Duur veertien avonden, kosten bedragen €221,- .Als je belangstelling hebt om mee te doen of om eens te komen kijken, klik dan hieronder voor meer informatie:


Klik hier voor meer informatie over LIEVE Theater en Regie. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.