Huisgenoot

YOGA at Present Moment

Door Present Moment Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 5-7-2021 Lestijd 19:30 - 20:45 (75 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Ciske van Zevenbergen
Ciske van Zevenbergen
false
 
YOGA at Present Moment
Wees welkom in de yogales waarin we ont-moeten. Waarin je niet beter, krachtiger of leniger hoeft te zijn dan wat of wie dan ook. Al mag het natuurlijk wel! ;) Waarin je oprecht van harte welkom bent, zoals je bent en waar je persoonlijk begeleid wordt om de houdingen (asanas) jouw eigen oefening te laten zijn. Passend bij jouw lichaam. De les waar je mag ervaren dat zachtheid een grote kracht is, maar waar we ook fysieke kracht zullen ervaren en opbouwen. Laten we ont-moeten; daar waar geen enkele rol een rol speelt, waar je in alle vrijheid ademt en je bewustzijn de ruimte krijgt zich te verruimen. In deze lessen ont-wikkelen we ons lichaam en onze geest van binnenuit. Een actief denkvermogen zal meer en meer plaats maken voor eenvoudigweg aanwezig zijn, in het moment.
Let op;
*bevat een hoge dosis ontspanning
** kan een verslavende werking hebben
*** it's amazing, it really works ;)


Hoe werkt het?
Instromen kan in overleg op ieder moment. Abonnementen zijn mogelijk per tien weken, altijd weer met tien weken te verlengen. Kosten zijn €90,-. Voor slechts vijf euro kan je ook een proefles volgen en zelf ervaren wat je er van vindt.
Iedere maandag- en/of woensdagavond van 19.30 tot 20.45 uur.

Klik hier voor meer informatie over inschrijving en de lessen van Present Moment. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.