Muziek - de basis | mei 2021

Voor kinderen van 7 tot 11 jaar Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd < 12 jaar Dag Donderdag Dagdeel Middag Duur 12 lessen Periode 20-5-2021 t/m 5-8-2021 Lestijd 16:00 - 16:45 (45 min) Prijs € 102,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Chantal van den Dungen
Chantal van den Dungen
false
 
Muziek - de basis
Wil jij muziek maken en noten leren lezen? Dan is dit je kans! In 12 lessen van 45 minuten zet jij de eerste stappen op het gebied van muziek. Samen met andere kinderen leer jij muziek lezen en maken.

Hoe werkt het?
Tijdens de lessen leer je wat ritme is, hoe het gehoor werkt en maak je kennis met verschillende instrumenten, misschien zit daar wel het instrument tussen wat jij later graag wilt spelen, of misschien weet je dat al lang. Deze cursus is bedoeld om de basis van de muziek aan te leren, noten te leren lezen, te leren tellen, maar vooral om samen supergave muziek te maken! Dat doen we vaak met begeleiding van een CD, dan is het net alsof je in een orkest speelt. Wat een orkest is? Doe maar mee, dan zullen we het je allemaal vertellen. Plezier staat voorop! Na afloop van deze cursus krijg je een diploma.

Let op, deze cursus is verplaatst van vrijdag naar donderdag. .De start- en lesdata zijn wegens de Corona maatregelen onder voorbehoud en worden indien nodig zoveel mogelijk verplaatst. Ingeschreven cursisten houden we automatisch op de hoogte.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.