Huisgenoot

Zang | Gitaar | Piano

Door Muziekles Den Bosch Neem contact op

Neem contact op

 Jacco Wijnia
Jacco Wijnia
 
Zang
Iedereen kan zingen. Met de juiste begeleiding valt, voor beginner tot ver gevorderde zanger(es), veel winst te halen. Je gaat met een van onze docenten werken om het beste uit jouw stem te halen. Onze docenten begeleiden vocalisten op alle verschillende niveaus en zorgen daarbij voor een fijne veilige sfeer. Zodat zingen nóg leuker wordt.

Akoestische gitaar
De akoestische gitaar is een tof instrument dat breed inzetbaar is. Onze docenten geven les in de verschillende stijlen om ervoor te zorgen dat je kunt vinden wat bij jou past.Van slaggitaar (bijvoorbeeld als begeleiding van zang) tot sologitaar, van fingerpicking tot klassiek gitaar: Wij leren het jou.

Elektrische gitaar
De elektrische gitaar is niet meer weg te denken uit de muziekscene van tegenwoordig. Op dit instrument kun je in vrijwel alle muziekstijlen tot je recht komen. Wil jij in een band spelen? Wil je vette riffs kunnen spelen, of snel kunnen shredden? Of zou je graag meer jazz in je spel verwerken? Onze docenten leren je de verschillende technieken te beheersen. Ze helpen je graag de muziek te leren spelen die bij jóu past.

Piano
Wil jij ballads kunnen spelen zoals Alicia Keys dat doet? Of popsongs van Coldplay? Misschien ben je eerder fan van rauwe bluesmuziek. Of van sfeervolle Filmmuziek van Ludovico Einaudi (the Intouchables). Wat het ook is: wij helpen je graag om te leren spelen wat jíj graag wil kunnen op de piano. We zorgen dat je dit kunt oppakken vanaf het niveau waarop jij zit, in een tempo dat bij jou past.

Hoe werkt het?
Tijdens onze privélessen hebben we 40 minuten de volle aandacht voor jou. In die tijd ga jij samen met je docent aan de gang, waarvan je snel resultaat zult zien. Voor leerlingen onder de 12 hebben we de optie om lessen van 30 minuten te volgen, wanneer dit het beste bij de spanningsboog van de leerling past. Duo-lessen zijn ook mogelijk, dit kan erg leuk zijn wanneer je bijvoorbeeld samen met een vriend(in) muziek wilt maken. Wanneer je iets meer vrijheid zou willen in het inplannen van de lessen is een lessenkaart misschien iets voor je.

Inschrijven
Iedereen van elke leeftijd is welkom en mag zich op elk moment inschrijven. Instromen is dus altijd mogelijk. Klik hier voor meer informatie over de lessen van Muziekles Den Bosch.
Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.
Zangles, Gitaarles, Pianoles