Huisgenoot

Saxofoon | Gitaar | Bas | Piano | Drum

Door Muziekles Den Bosch Neem contact op

Neem contact op

 Jacco Wijnia
Jacco Wijnia
 
Saxofoon
De saxofoon is een zeer veelzijdig instrument. Je kunt het gebruiken in bijvoorbeeld Jazz, Blues, Rock, Popmuziek en Klassieke muziek. Met de juiste technieken kun je zachte melodieën spelen en de gevoelige snaar raken bij de luisteraar. Of juist alle aandacht opeisen door je saxofoon te laten scheuren. We staan klaar om jou te coachen, zodat jij het beste uit je saxofoon kunt halen en daarbij veel plezier beleeft.

Akoestische gitaar
De akoestische gitaar is een tof instrument dat breed inzetbaar is. Onze docenten geven les in de verschillende stijlen om ervoor te zorgen dat je kunt vinden wat bij jou past.Van slaggitaar (bijvoorbeeld als begeleiding van zang) tot sologitaar, van fingerpicking tot klassiek gitaar: Wij leren het jou.

Elektrische gitaar
De elektrische gitaar is niet meer weg te denken uit de muziekscene van tegenwoordig. Op dit instrument kun je in vrijwel alle muziekstijlen tot je recht komen. Wil jij in een band spelen? Wil je vette riffs kunnen spelen, of snel kunnen shredden? Of zou je graag meer jazz in je spel verwerken? Onze docenten leren je de verschillende technieken te beheersen. Ze helpen je graag de muziek te leren spelen die bij jóu past.

Basgitaar
De Basgitaar is een prachtig instrument. Als basgitarist zorg je ervoor dat een band body kan krijgen, en kun je een fundament leggen voor de rest om op te bouwen. De bassist vormt samen met de drummer in de band de ritmesectie, en kan het geheel enorm laten grooven. In onze lessen spellen we in op jouw interesse en niveau. Er is enorm veel uit de basgitaar te halen, wij helpen jou daar graag bij!

Piano
Wil jij ballads kunnen spelen zoals Alicia Keys dat doet? Of popsongs van Coldplay? Misschien ben je eerder fan van rauwe bluesmuziek. Of van sfeervolle Filmmuziek van Ludovico Einaudi (the Intouchables). Wat het ook is: wij helpen je graag om te leren spelen wat jíj graag wil kunnen op de piano. We zorgen dat je dit kunt oppakken vanaf het niveau waarop jij zit, in een tempo dat bij jou past.

Drum
Drummen is muziek maken met je hele lichaam. Daarmee is dit een perfect instrument om de muziek zelf te beleven! Wij bieden je drumlessen aan die speciaal worden afgestemd op jouw belevingswereld en niveau. Zodat jij leert drummen op de manier die het best werkt voor jóu.

Wanneer je enkel luistert, is muziek al leuk en stimulerend voor de geest. Wanneer je de muziek ook nog eens zelf speelt, dan beleef je volop hoe gaaf muziek kan zijn. Bij ons zit je vanaf je eerste les achter het drumstel, of je nou beginner bent of juist al bergen ervaring hebt.

Hoe werkt het?
Tijdens onze privélessen hebben we 40 minuten de volle aandacht voor jou. In die tijd ga jij samen met je docent aan de gang, waarvan je snel resultaat zult zien. Voor leerlingen onder de 12 hebben we de optie om lessen van 30 minuten te volgen, wanneer dit het beste bij de spanningsboog van de leerling past. Duo-lessen zijn ook mogelijk, dit kan erg leuk zijn wanneer je bijvoorbeeld samen met een vriend(in) muziek wilt maken. Wanneer je iets meer vrijheid zou willen in het inplannen van de lessen is een lessenkaart misschien iets voor je.

Inschrijven
Iedereen van elke leeftijd is welkom en mag zich op elk moment inschrijven. Instromen is dus altijd mogelijk. Klik hier voor meer informatie over de lessen van Muziekles Den Bosch.
Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.