Huisgenoot

Modern/contemporary dans middelgevorderd

door Danserswijk Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Datum 20-8-2020 Lestijd 18:45 - 20:45 (120 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Natascha Sofronova
Natascha Sofronova
false
 
Modern/Contemporary Dans Middelgevorderd
De dansstijl Contemporary is zeer divers en is alleen weggelegd voor dansers met danservaring gezien het hoge tempo dat gedurende de lessen gehanteerd wordt. Door de organische bewegingen heeft Contemporary veel weg van de moderne dans. De flow en de krachtige energie vanuit het vloerwerk dat gebruikt wordt bij Contemporary, komt voort vanuit verschillende dansstijlen zoals urban en fusion.

Hoe werkt het?
Moderne dans is een dansstijl die zich focust op de interpretatie van eigen dansideeën. Met modern werd vooral het onderscheid met klassiek ballet aangegeven. Het was zon radicale verandering in dansstijl en uitdrukking, waardoor de term modern nooit is vervangen. De moderne danser uit zich door beweging en is vrij om de muziek en de dans op geheel eigen wijze te interpreteren en naar buiten te brengen. Er komt vaak een duidelijke boodschap of thema naar voren in moderne dans. Zeggingskracht en overtuigingskracht zijn dan ook belangrijke uitgangspunten. Scherp je techniek aan en verleg je grenzen tijdens onze lessen moderne dans!

Lestijden en prijs
18.45 - 19.45 uur | €28,00 per maand + €15,00 inschrijfgeld

19.45 - 20.45 uur | €35,00 per maand + €15,00 inschrijfgeld

Klik hier voor meer informatie over het totale aanbod van Danserswijk. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.