Huisgenoot

Modern/Contemporary dans gemiddeld en vergevorderd

door Danserswijk Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 17-8-2020 Lestijd 19:00 - 21:00 (120 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Natascha Sofronova
Natascha Sofronova
false
 
Modern/Contemporary Dans Gemiddeld en Vergevorderd
De dansstijl Contemporary is zeer divers en is alleen weggelegd voor dansers met danservaring gezien het hoge tempo dat gedurende de lessen gehanteerd wordt. Door de organische bewegingen heeft Contemporary veel weg van de moderne dans. De flow en de krachtige energie vanuit het vloerwerk dat gebruikt wordt bij Contemporary, komt voort vanuit verschillende dansstijlen zoals urban en fusion.

Hoe werkt het?
Het is een dansante les waarin je technisch wordt uitgedaagd. Werk hard, leer veel choreografie en breng verdieping aan in jouw danstechniek. Uiteraard is er naast het harde werk ook genoeg tijd om lekker te dansen. Met Contemporary ontwikkel jij je kracht, creativiteit, muzikaliteit en lenigheid. Met de wekelijkse pittige eindcombinatie zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en kunt stralen. Meld je aan en begin met het werken aan dynamische en eigentijdse danscombinaties.

Lestijden en prijs
Niveau gemiddeld: 19.00 - 20.00 uur | €35,00 per maand + €15,00 inschrijfgeld

Niveau Vergevorderd: 20.00 - 21.00 uur | €40,50 per maand + €15,00 inschrijfgeld

Klik hier voor meer informatie over het totale aanbod van Danserswijk. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.