Huisgenoot

Feng Shui

door Volksuniversiteit Den Bosch Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Datum 11-3-2021 Lestijd 19:30 - 21:30 (120 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Jules Faber
Jules Faber
false
 
**Feng Shui**
Volgens de leer van Feng Shui beïnvloedt de manier waarop de energie door ons huis stroomt de manier waarop ons leven verloopt. Als er plaatsen zijn waar de energie vastzit, zal dat worden weerspiegeld in een aspect van ons leven, we zullen merken dat we op bepaalde manieren geblokkeerd worden, of dat we ongeconcentreerd en chaotisch zijn. Als ons huis een rommel is, is onze geest dat ook, zegt Feng Shui. De kunst van het beheersen van de energie in een gebouw of een gebied met als doel degenen die er wonen of werken er maximaal van te laten profiteren, heet dus Feng Shui. Het is voor het eerst toegepast in China en door de Chinezen over de hele wereld verspreid. Hoe werkt het?
In deze cursus krijg je aanwijzingen hoe je door eenvoudige aanpassingen en veranderingen je woning en tuin tot een plek kunt maken, waar je tot rust komt en nieuwe krachten op kunt doen. Je leert door bewust vorm te geven je eigen leefomgeving te bepalen. Veel praktische oefeningen, je gaat o.a. met de plattegrond van je eigen huis aan de slag. Onderwerpen die o.a.tijdens de cursus aan bod komen:
De ideale woning en plek
De 4 windrichtingen
Planten en de elementen
Rugdekking
Hoeken en valse pijlen
Vormen van huizen
Ongelijke en dode hoeken
Bagua: de 9 gebieden
Oplossingen en remedies

Benodigdheden voor de cursus: Potlood, gum, pen, liniaal en enige kopieën van je huis en tuin.

Vijf donderdagavonden van 19:30 tot 21:30 uur. Kosten € 79,- (plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les bij de docent)

Klik hier voor meer informatie over de Volksuniversiteit Den Bosch. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.