Huisgenoot

High Heels Class - 18+ jaar

Door dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 24-8-2020 Lestijd 21:00 - 22:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lisa Burm
Lisa Burm
false
 
High heels class (volwassenen vanaf 18 jaar)
Tijdens de high heels classes dans je met high heels op heerlijke diva, r&b, afro en dancehall muziek. Leer draaien, lopen én zakken naar de grond op hakken! Als danser mag je zelf bepalen of je hoge hakken aan wilt of juist een klein hakje. Begin je liever op sneakers? Dan is dit ook prima! Niet alleen vrouwen maar ook mannen zijn meer dan welkom. Plezier, gezelligheid én lekker zweten staan voorop!

Hoe werkt het?
Tijdens de female / high heels classes wordt er gewerkt aan een leuke choreografie die zowel voor beginners als voor gevorderden voldoende uitdaging biedt. Beginners kunnen zich namelijk vooral op de pasjes en coordinatie richten terwijl gevorderden al bezig zijn met de manier van uitvoeren en het op de juiste manier overbrengen van de bewegingen. Aan het eind van de les wordt de dans gefilmd en in de groepsapp van de lesgroep gepost. Zo kunnen dansers altijd thuis oefenen! Instromen in deze les is wekelijks mogelijk.

Klik hiervoor meer informatie over Lisa en dansschool Forza Danza. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.