Huisgenoot

Dancehall - Gevorderd 18+ jaar

Door dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 24-8-2020 Lestijd 20:00 - 21:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lisa Burm
Lisa Burm
false
 
Dancehall gevorderden (volwassenen vanaf 18 jaar)
De Jamaicaanse muziekstijl dancehall is tegenwoordig populairder dan ooit. Bij deze heerlijke muziek hoort natuurlijk een bijpassende dansstijl. Houd jij van dancehall muziek van artiesten als Spice, Vybz Kartel, Sean Paul en Beenie Man maar werkt je lichaam (nog) niet mee op de dansvloer? Meld je dan snel aan voor de dancehall lessen van Forza Danza en laat je sensuele én stoere kant naar voren komen.

Hoe werkt het?
Tijdens de dancehall lessen geeft docente Lisa iedere week weer met veel enthousiasme een choreografie. Haar choreos bieden een goede uitdaging voor dansers die gevorderd zijn. In de danslessen wordt altijd lekker gezweet maar er is daarnaast ook altijd ruimte voor gezelligheid en plezier. Aan het eind van de les wordt de dans gefilmd en in de groepsapp van de lesgroep gepost. Zo kunnen alle dansers altijd thuis oefenen! Instromen in deze les is wekelijks mogelijk.

Klik hiervoor meer informatie over Lisa en dansschool Forza Danza. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.