Huisgenoot

Hiphop - Afro 7 - 12 jaar

Door dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 24-8-2020 Lestijd 18:00 - 19:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lisa Burm
Lisa Burm
false
 
Hiphop - Afro (kids 7 t/m 12 jaar)
Afro muziek én afro dans zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden in Nederland. Ook hiphop blijft erg gewild, vooral bij kids. In de hiphop afro danslessen van Forza Danza worden deze twee dansstijlen gecombineerd. Zo ontwikkel je niet alleen stoere hiphop bewegingen maar werk je tegelijkertijd ook aan je soepele afro moves.

Hoe werkt het?
Tijdens de hiphop afro danslessen van Forza Danza ligt de focus de ene les meer op hiphop en de andere les wat meer op afro. Gedurende de warming up krijgen de kids door middel van leuke pasjes de basisbewegingen van deze dansstijlen aangeleerd. Daarna wordt er gewerkt aan een coole choreografie. De choreografie wordt gedanst op voor kids herkenbare populaire muziek. Natuurlijk mogen de ouders de laatste 5 minuutjes van de les binnenlopen om te zien wat de kids hebben geleerd! Instromen in deze les is wekelijks mogelijk. .

Klik hiervoor meer informatie over Lisa en dansschool Forza Danza. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.