Huisgenoot

Hiphop Girls 3,5 - 6 jaar

Door dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 24-8-2020 Lestijd 17:00 - 18:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lisa Burm
Lisa Burm
false
 
Hiphop girls (meiden 3,5 t/m 6 jaar)
Hiphop muziek en de bijbehorende dansstijl zijn al jaren populair. Niet alleen jongeren en volwassenen vinden het heerlijk om op deze muziek te dansen, ook de allerjongste kids doen graag mee! Het is dan ook ontzettend leuk om de stoere kleine Forza meiden de coolste moves te zien dansen op (kindvriendelijke) hiphop muziek!

Hoe werkt het?
Tijdens de hiphop girls (3,5 t/m 6 jaar) danslessen wordt aandacht besteed aan coördinatie, muzikaliteit en samenwerken. De stoere meiden krijgen al echte dans choreografieën aangeleerd, waardoor het niet alleen een gezellige les is, maar ook een les waarin ze véél leren! Natuurlijk mogen de ouders de laatste 5 minuutjes van de les binnenlopen om te zien wat de meiden hebben geleerd én om de kids te filmen. Instromen in deze les is wekelijks mogelijk

Klik hiervoor meer informatie over Lisa en dansschool Forza Danza. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.