Huisgenoot

Schrijfcursus Kort Verhaal

Door Schrijversvakschool Amsterdam Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Datum 1-10-2020 Lestijd 19:00 - 22:00 (180 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Jeroen Thijssen
Jeroen Thijssen
false
 
Kort verhaal
Doel van de schrijfcursus is je op enthousiasmerende wijze aan te zetten tot de afronding van een verhaal. Je gaat veel schrijven, zowel in de les als thuis. Reken op ongeveer een dagdeel per week voor de thuisopdrachten.

Hoe werkt het?
Via schrijfopdrachten leer je hoe je efficiënt verhalen kunt schrijven. Hoe zit een literair verhaal in elkaar? Wat mag blijven staan, en wat kan beter worden geschrapt?
Aan de orde komen onder meer: de ontwikkeling van de plot, de spanningsboog van het verhaal, de uitbeelding van personages, het schrijven van dialogen, de functie van suggererend taalgebruik en het opzetten van het verhaaldecor. Het lezen en bespreken van elkaars werk is deel van de lesstof.
Acht donderdagavonden van 19:00 tot 22:00 uur. Lesdata: 1, 8, 15 en 29 oktober; 12 en 19 november; 3 en 10 december. Kosten € 475,-

Klik hier voor meer informatie over de Schrijversvakschool. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.