Huisgenoot

Klassiek Ballet en Spitzen voor Volwassenen | Vergevorderd

Door Balletschool Liesbeth Hagenaar Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Vrijdag Dagdeel Avond Datum 4-9-2020 Lestijd 20:45 - 22:00 (75 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Liesbeth Hagenaar
Liesbeth Hagenaar
false
 
Klassiek Ballet en Spitzen voor Volwassenen vergevorderd
Deze cursus is voor al diegenen die klassiek ballet willen doen of vroeger al eens op ballet hebben gezeten en de draad weer willen oppakken! Volgens een onderzoek van Plusmagazine is klassiek ballet de beste eigentijdse sport voor volwassenen! Klassiek ballet is de mooiste en sierlijkste dansvorm en tevens de basis voor alle andere dansvormen. Een uitgesproken kenmerk is het dansen op spitzen (facultatief bij deze cursus). Er is geen leeftijdsgrens!

Hoe werkt het?
Na de basis leer je moeilijker en interessantere bewegingen, passen, sprongen en danscombinaties. Je werkt verder aan en verdiept je klassieke ballettechniek. Afwisselende oefeningen in tempo en dynamiek om spieren los te maken, te versterken en de lichaamshouding te bevorderen. Pirouettes, Adagio: langzame en vloeiende bewegingen en Allegro: sprongen en combinaties van passen en sprongen. Ook kun je, in overleg met de docent, aandacht besteden aan je spitzentechniek.
De docent is HBO-dans gediplomeerd en heeft tevens klassiek ballet gedoceerd op de Dansacademie te Tilburg.

Klik hier voor meer informatie over Balletschool Liesbeth Hagenaar.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.