Huisgenoot

Klassiek Ballet & Spitzen voor Volwassenen | Middenniveau

Door Balletschool Liesbeth Hagenaar Neem contact op
Leeftijd Volwassenen, > 12 jaar Dag Woensdag Dagdeel Avond Datum 2-9-2020 Lestijd 18:45 - 20:00 (75 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Liesbeth Hagenaar
Liesbeth Hagenaar
false
 
Klassiek Ballet en Spitzen voor Volwassenen Middenniveau
Deze cursus is voor iedereen die klassiek ballet wil doen of die vroeger al eens op ballet heeft gezeten en de draad weer wil oppakken!
Volgens een onderzoek van Plusmagazine is klassiek ballet zelfs de beste eigentijdse sport voor volwassenen! Klassiek ballet is een mooie en sierlijke dansvorm en tevens de basis voor alle andere dansvormen. Er is geen leeftijdsgrens!

Hoe werkt het?
**Tijdens deze cursus leer je basis van klassiek ballet volgens de Russische stijl van Vaganova.** **Met deze methode leer je stap-voor-stap. De les bestaat uit barre-en-grondoefeningen, passen en sprongen au milieu en danscombinaties diagonale.** **Bij klassiek ballet vindt bewustwording van de lichaamshouding plaats en is er een goede verhouding tussen spierversterkende-en-spierverlengende oefeningen. Er wordt ook gewerkt aan de muzikaliteit, dansgevoel, conditie, uitstraling en sierlijk bewegen in combinatie met veel dansplezier! Ook kun je het spitzen* leren, dit is facultatief**.

De docent is HBO-dans gediplomeerd en heeft tevens klassiek ballet gedoceerd op de Dansacademie te Tilburg.

Klik hier voor meer informatie over Balletschool Liesbeth Hagenaar.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.