Huisgenoot

Klassiek Ballet 7-9 jaar

Door Balletschool Liesbeth Hagenaar Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Woensdag Dagdeel Middag Datum 2-9-2020 Lestijd 15:15 - 16:15 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Liesbeth Hagenaar
Liesbeth Hagenaar
false
 
Klassiek Ballet 7-9 jaar, niveau 2
Klassiek ballet is een mooie en sierlijke dansvorm en tevens de basis voor alle andere dansvormen. Over de hele wereld wordt gedanst volgens de principes van klassiek ballet, waarvan de techniek is vastgelegd. Een uitgesproken kenmerk is het dansen op spitzen (punten van de tenen) in speciaal schoeisel. De balletlessen worden gedoceerd in de Russische stijl van Vaganova, die ook op de Ballet- en Dansacademies wordt gedoceerd.

Hoe werkt het?
Heb je er altijd van gedroomd om net zo mooi en sierlijk te dansen als een echte ballerina?
In deze cursus leer je de basis van klassiek ballet op mooie, dansante muziek net zoals een echte ballerina het heeft geleerd! Er wordt gewerkt aan een goede lichaamshouding, dansgevoel, lenigheid, coördinatie, fijne en grote motoriek en het ontwikkelen van de muzikaliteit, creativiteit en expressie. Ook is er veel aandacht voor improvisatie, dansexpressie en zelf dansen maken.
Elk seizoen wordt afgesloten met een optreden in de Bank van Leening of Theater a/d Parade. De docent is HBO-dans gediplomeerd en heeft tevens klassiek ballet gedoceerd op de Dansacademie te Tilburg.

Klik hier voor meer informatie over Balletschool Liesbeth Hagenaar.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.