Huisgenoot

Gelaatkunde

door Volksuniversiteit Den Bosch Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Datum 29-10-2020 Lestijd 19:30 - 21:30 (120 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Jules Faber
Jules Faber
false
 
Gelaatkunde
Het lezen van gezichten is misschien al zo oud als de mensheid. Evolutionair ook van levensbelang, want is de onbekende een vriend of een vijand? Bij een eerste contact maak je een snelle inschatting of hij of zij te vertrouwen is en of kwaad kan verrichten. Kan in hem maar beter vermijden of juist niet?

Hoe werkt het?
Je leest dan automatisch het gezicht van de ander. Je gezicht verteld namelijk precies hoe jij in elkaar zit, wat je karakter en je persoonlijkheid is. De inplant van de haren, vorm van de schedel, de neus, ogen, oren, mond vertellen meer dan je ooit kunt bedenken. Door naar jezelf te kijken, krijg je meer inzicht en daardoor meer bewustzijn in je eigen drijfveren en die van de anderen.
Voor wie is de cursus Gelaatkunde? De cursus is geschikt voor iedereen die zijn zelfkennis en/of mensenkennis wil verdiepen en die zijn eigen potentieel en dat van anderen wil leren zien en ontwikkelen. Ook leent de 'gelaatkunde' zich uitstekend om het potentieel van anderen te ontwikkelen als je werkt als coach, trainer of in een leidinggevende functie.
De theorie wordt direct in de praktijk getoetst, wat leidt tot inzicht en leuke momenten. Je moet niet voor niets een spiegel en een centimeter meenemen. Het is een echte doe- en ontdekkingscursus.

Vijf donderdagavonden van 19:30 tot 21:30 uur. Kosten € 99,- (plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les bij de docent)

Klik hier voor meer informatie over de Volksuniversiteit Den Bosch. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.