Huisgenoot

1-dag kennismaken met Portret boetseren | 23 oktober 2020

door Marie-Louise van Schinkel Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Vrijdag Datum 23-10-2020 Lestijd 10:00 - 17:00 (420 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Marie-Louise van Schinkel
Marie-Louise van Schinkel
false
 
1 - daagse workshop Portret boetseren
Deze cursus is voor iedereen geschikt en een echte aanrader. Op deze dag kan je je helemaal bezig houden met klei en vormgeving. Een klei portret maken naar gipsmodel is een hele uitdaging in 1 dag, maar uit de ervaringen van deelnemers is gebleken dat het een heerlijke oefening is om je vaardigheden op te frissen, uit te bouwen, of voor een eerste keer kennis te maken.
Reacties die veel gehoord worden na afloop van een boetseersessie: "Mijn hoofd is rustig", "Ik zou nog wel uren door kunnen gaan" en "Ik kom mijzelf wel tegen!".

Hoe werkt het?
Opitioneel: Als je je werkstuk wilt bewaren wordt er een moment gepland waar je geleerd wordt om het werkstuk 'bak-klaar' te maken, zodat het gebakken kan worden in de ovens van Babel. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.
Kosten bedragen € 90,-. Dat is exclusief klei ( €10,- per brood klei van 10 kilo) en exclusief terugkom moment als je je werkstuk wilt bewaren (€ 40,-).

Klik hier voor aanmelden of meer informatie over Marie Loise van Schinkel. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.