Cello | seizoen 2020-2021

Voor kinderen en jongeren Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd < 12 jaar, > 12 jaar Dag Maandag Datum 24-8-2020 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Cor Coppoolse
Cor Coppoolse
false
 
"Cello
De cello behoort net als de viool tot de strijkersfamilie. Na de contrabas is de cello het grootste strijkinstrument. De klank ligt dicht bij de menselijke stem, door de grote omvang. Het instrument heeft veel overeenkomsten met de viool. Het heeft beide vier snaren en gebruikt een strijkstok. Maar de cello wordt zittend tussen de knieën gespeeld. In de 18e eeuw werd de cello tussen de benen geklemd, maar vanaf eind 19e eeuw rust de cello op een pin.

Hoe werkt het?
Cello spelen kan op elke leeftijd en de lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. In de celloles leer je veel over de techniek. Hoe je de cello vasthoudt, hoe je de strijkstok hanteert, vingerzetting en grepen. Maar cello spelen is veel meer dan alleen techniek. Het gaat ook om luisteren, ritmegevoel en vooral plezier! We werken met muziek die aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Vervolgens ga je alles wat je leert thuis oefenen zodat je een mooie klank leert maken en het voor jezelf en voor de toehoorder een genot is om naar te luisteren.

Individuele lessen stel je geheel op maat samen. Samen met je docent bepaal je vooraf hoeveel lessen je wilt volgen, hoe lang je les duurt en wat je in de les graag zou willen leren. Je kan afspreken om bijvoorbeeld eerst 5 of 10 weken af te spreken om uit te proberen of je lessen meteen voor een heel seizoen van 35 weken in te plannen. Bij individuele lessen kan je gedurende het hele seizoen instromen. Mits er in het lesrooster een plaatsje vij is natuurlijk.
Nadat je online hebt ingeschreven nemen we contact met je op om de specifieke lesafspraken te maken. Onze docent kan je dan ook advies geven over aanschaf van je instrument. Lesdag is op maandag

Onze prijzen.
Onder 21 jaar:
een losse proefles = €22,50
een les van 20 minuten = €15,00
een les van 30 minuten = €22,50
een duoles van 30 minuten = € 11,25

Boven 21 jaar*:
een losse proefles = €27,25
een les van 20 minuten = €18,15
een les van 30 minuten €27,25
*= incl. 21%btw"

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.