Nationaal Jongenskoor | 9 t/m14 jr

door Nationale Koren Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd < 12 jaar, > 12 jaar Dag Donderdag Dagdeel Middag Datum 20-2-2020 Lestijd 16:30 - 17:30 (60 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Catelijn van Berkel
Catelijn van Berkel
false
 
In het Nationaal Jongenskoor zingen enthousiaste jongens met een bijzondere stem en muzikaliteit. Het Nationaal Jongenskoor is een koor voor jongens vanaf ca. 9 jaar tot de stemmutatie. Zij krijgen wekelijks lessen in kleine groepen van docenten. Elke week krijgen de jongens huiswerkopdrachten om de muziek te oefenen of uit het hoofd te leren. Ontwikkeling van muzikale vaardigheden en solfège zijn onderdeel van de lessen.

Hoe werkt het?
Om de drie weken komen alle jongens samen om concerten voor te bereiden tijdens een studiedag. De jongens zingen klassieke muziek die vaak ook speciaal voor jongensstemmen geschreven is.
Het Nationaal Jongenskoor treedt op in concerten en grote producties met orkesten als het Koninklijk Concertgebouworkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest. Bijvoorbeeld in de Matthäus Passion, de Achtste symfonie van Mahler en filmmuziek van The Lord of the Rings. Dirigent van het Nationaal Jongenskoor is Irene Verburg.
Lestijd: van 16.30 t/m 17.00 uur solfège en van 17.00 uur t/m 17.30 uur repertoire. Proeflessen en audities
Vraag een proefles aan via een e-mail aan info@nationalekoren.nl. Alle jongens doen auditie voor het Nationaal Jongenskoor. Bij de auditie wordt gekeken of je voldoende talent en motivatie hebt om mee te kunnen doen.

Wie zijn de Nationale Koren?
De Nationale Koren scouten jong vocaal talent. In diverse lesplaatsen in Nederland bieden zij het talent de kans zich muzikaal te ontwikkelen en tot bloei te komen. Onder begeleiding van artistiek directeur Wilma ten Wolde kunnen jonge talenten in diverse koorsamenstellingen in de professionele muziekwereld en op het hoogste niveau podiumervaring opdoen.

Klik hier voor meer informatie over Nationale Koren Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.

Update maatregelen bij Huis73

Momenteel worden onze cursussen & workshops online gegeven of is de startdatum naar een later moment verplaatst. Inschrijven is gewoon mogelijk. Heb je al ingeschreven? Dan houden we je automatisch op de hoogte.